Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 10. marts 2013

Tidligt forår i krukker

 
I starten af ugen blev jeg angrebet af forårskådhed og plantede et par zinkbeholdere til med søde forårsbebudere. Jeg har stillet dem på hver sin side af indkørslen og håber at de klarer sig igennem den hårde frost vi har haft de sidste par dage.
 
 

Her er det færdige resultat, som består af:

 
Yndige hvide hornvioler
 

En hvid julerose med masser af bristefærdige knopper
 

 
og skønne blomster

 
og en broget efeu i hver beholder


søndag den 3. marts 2013

Jeg er så glad idag!

Og det er jeg fordi Flemming har knoklet og nu er drivhuset lukket. Det har været en hård kamp, men nu er al glas og plexiglas sat i og det ser helt fantastisk ud.
Drivhuset er jo et gammelt hus, som jeg fik via min mor. Vi skulle så selv tage det ned og flytte det. En del af glasset var gået itu og al plexiglasset var gået i tusinde stykker.
Vi har eksperimenteret med plexiglas og det er blevet noget dyrere end det havde behøvet at blive, fordi vi ikke havde en skid forstand på det.
Flemming har fået lært at skære glas, men det har kostet blod, sved og en hel del smadret glas.

Alt dette er nu glemt for se lige her.... Mit drivhus:






Jeg glæder mig sådan til at tage det ibrug og allerede idag kunne vi mærke solens stråler varme huset op, så der vil snart blive drukket den første kop kaffe derude.