Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

lørdag den 17. november 2012

Uhm - friskbagt brød

 
 
Jeg er rigtig i hyggemood idag. Så jeg startede dagen med at lave dej til rugbrød efter Claus Dalbys opskrift, som du kan se her.
Det var nemt at gå til og det ser da lækkert ud, så jeg glæder mig at smage, uhm.
 
 


Og så til den mere usunde del, for jeg har også bagt cookies, efter en opskrift jeg fandt her.
Jeg har ikke smagt dem endnu, men er sikker på at det er mums.
Og så var det jo det med hyggen, for når de kommer i et glas med en julesløjfe om, så er der da dømt begyndende julehygge.Forresten har jeg sagt til drengene, at tyveri straffes på gammeldags maner med at hånden bliver hugget af....nu får vi se hvor længe den trussel virker!

Nu vil jeg line op til frokost med friskbagt rugbrød og i eftermiddag tager jeg en tur i skoven og samler materiale til lidt dekoration i de udendørs krukker m.m.

Fortsat rigtig god lørdag til alle :-)

2 kommentarer:

  1. Uhh Dorthe - får også helt lyst til at bage cookies.. skal se om jeg kan finde ingredienserne hernede i spanien.. hvor er det hyggeligt.. de ser virkelige lækre ud..

    KH - Vibeke

    SvarSlet
  2. Det ser lækkert ud Fru Bach:-) Dejligt med tid til at gøre noget man har lyst til og glæde sin familei med. Kagerne holder nok ikke helt til jul, men de smager også bedst inden.

    SvarSlet