Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

tirsdag den 24. juni 2014

3 år er gået

Idag er det præcis 3 år siden vi flyttede ind i vores nybyggede drømmehus, hvortil der hører en 4300 kvm grund, der ved overtagelsen lignede en byggeplads. Her er et par billeder af hus og grund fra sommeren 2011:
I sommerferien 2011 fik vi planeret grunden og sået græs. Så så det sådan ud:


Idag har jeg så været ude for at tage billeder af haven her 3 år efter. Der er lang vej endnu og der er masser af ideer, der venter på at blive ført ud i livet, men der er dog sket en del på de 3 år.
 
Og her er et par billeder af haven, eller den del af have der ligger foran huset, taget oppe fra terrassen.Til sidst lige et billede taget lige midt for huset og her kan man se at det seneste projekt skrider planmæssigt frem. Der skal være 4 pergolaer ud fra den runde plads og de er godt på vej.Det var en status over haven, eller faktisk kun den del af haven der ligger foran huset, her efter 3 år.

1 kommentar:

  1. Hvor betyder det meget for husets udstråling, at der bliver anlagt en smuk have omkring det. Især gætter jeg på, at pergolaerne danner et fint modspil i højden.

    SvarSlet