Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 2. december 2012

Nyt familiemedlem

Huset er på den anden for vi har fået hund. Vi tog en rask beslutning i mandags og allerede igår flyttede Molly så ind. Hun har i den grad sat sit præg på denne weekend. Hun er totalt uimodståelig og en rigtig hyggetrold, der helst skal have opmærksomhed hele tiden, så det er ikke blevet til ret meget andet end at hygge med hende.Hun er en Cavalier King Charles spaniel og hun afløser Tulle, vores første hund, som desværre blev kørt ned i maj måned. Nu har vi brugt et halvt år på at komme os over tabet af hende, så nu er tiden altså inde til at få hund igen. Vi er allerede helt vilde med Molly og hun er bestemt en værdig afløser til Tulle.

1 kommentar:

  1. Tillykke med det nye familiemedlem. Hvor er hun da bare kær, kan godt forstå at hun stjæler jeres opmærksomhed.
    Ps. Tror ikke at du ved det, men du har den der irriterende kode som man skal skrive hver gang man skriver en kommentar, tror at det kan afholde nogle fra at lægge en kommentar. Jeg havde den også i starten, men blev gjort opmærksom på det og så fik jeg det slettet. Den er der automatisk mår man opretter en blog, og man kan ikke se den selv.

    SvarSlet