Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 8. december 2013

Bodil har taget mit drivhus

Jeg er helt grædefærdig, for stormen Bodil har været rigtig hård ved mit skønne drivhus. Vi kunne kun se magtesløs til mens glas fløj rundt i haven og de voldsomme kræfter rev og sled i drivhuset.
Da stormen havde lagt sig og det var tid til at besigtige skaderne måtte vi sande, at drivhuset har fået en rigtig hård medfart. Vi meldte selvfølgelig skaden til vores forsikringsselskab, men der er ingen hjælp at hente fra den kant, da drivhuset er over 13 kvm.

Nu håber vi så at vi kan have held til at få sat drivhuset sammen igen, så det kan leve videre.

Her er nogle af de sørgelige billeder:


15 kommentarer:

 1. Stakkels dig! Jeg håber, I kan redde det! Jeg kendte ikke til reglen om de 13m2. Hvor stort er jeres drivhus?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kendte heller ikke reglen med de 13 kvm, men vores er 18 kvm, så det skulle have været anført specielt i policen, for at være omfattet af forsikringen. Hilsen Dorthe

   Slet
 2. Hej Dorthe
  Øv øv - jeg kan godt forstå du er grædefærdig, jeg håber det lykkes for jer at redde drivhuset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, øv er det, men jeg håber også at vi kan redde det.

   Slet
 3. Føler med jer.
  Jeg var heller ikke klar over, at størrelsen på et drivhus havde betydning for, om det er dækket af forsikringen eller ej. I vores gamle have havde vi et drivhus på 12.1 m2, og den var dækket. Forhørte mig hos forsikringen, fordi det var et ret dyrt drivhus. Håber på, at vi kan få et større drivhus her på et eller andet tidspunkt, så det er en rigtig god oplysning du giver. Så ved jeg, at jeg skal være særlig obs på, at få forsikringerne i orden, og ikke bare tro den er dækket af villaforsikringen.

  SvarSlet
 4. Nej, nej, det var dog forfærdeligt. Sikke meningsløst. Og sikke et oprydningsarbejde.
  Mine 2 drivhuse holdt igen, men sådan har det ikke været altid. Først efter at begge nordgavle er skiftet ud med plader af træ, holder de til meget mere. Der gik kun 2 stykker glas i det ene, og de fløj først af fredag eftermiddag, da vinden ikke længere var så kraftig, underligt. Efterhånden som glassene er skiftet er mange af dem sat fast med silicone, og det holder rigtig godt, for det er jo de små fjedre der ikke kan holde glasset.
  Håber at i får repareret dit elskede drivhus, og får det forstærket, så det bedre kan modstå den næste storm.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Vi har også tænkt os, at forsøge os med silikone, hvis det lykkes os at reparere drivhuset. Det vil helt sikkert øge stabiliteten. Dejligt, at dine drivhuse holdt til stormen.

   Slet
 5. Hej Dorthe.Det er bare så surt med dit drivhus..........håber det kan reddes.Var heller ikke klar over at forsikringen ikke dækkede dem over 12m2.
  Viser også i mit nye indlæg vores skader efter Bodil.
  Men gode råd hos Fru Pedersen,
  Fortsat god advent knus Jette

  SvarSlet
 6. Hvor er det ærgerligt, jeg føler med dig. Håber du får dækket skaden af din forsikring alligevel, er der ikke en særlig stormskade, som går ind og dækker alligevel?
  Vi var uheldige i sidste storm, som tog vores store birketræ....så jeg føler med dig!

  SvarSlet
 7. Øv øv det var synd, så vidt jeg husker, er huset næsten helt nyt. Håber I kan redde det, så I alligevel kan få glæde af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et drivhus, som vi har været så heldige at få foræret, men Flemming har brugt utrolig meget tid på at skære og montere glas, og vi elsker bare det drivhus. Vi har kun haft det i år, så vi er jo kun lige begyndt at bruge det.

   Slet
 8. Hvor er det altså bare synd!

  SvarSlet
 9. Øv øv øv.... det er bare rigtig meget øv.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 10. Nej, hvor er det altså ærgerligt, sådan et stormvejr er bare så ødelæggende på mange måder med både blæst og vand. Håber I kan reparere det, og tak for info mht. forsikringen.

  SvarSlet