Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

fredag den 3. januar 2014

Der skal være have til....

Under den overskrift er der idag en artikel i Holstebro Dagbladet om vores hus.

Jeg blev ringet op i søndags og spurgt om vi kunne være interesserede i, at der blev lavet en boligrapportage om vores hus. Jo, det kunne da være meget sjovt og allerede 1½ time senere fik vi besøg og blev interviewet omkring vores hus og have.

Mandag formiddag kom så en fotograf og tog en masse billeder og idag kan resultatet altså ses i Dagbladet.Jeg kan selv godt lide at læse boligrapportager og se boligprogrammer, så jeg synes det er skønt at andre åbner deres hjem, så man på den måde kan få inspiration. Derfor tænkte jeg, at man jo også engang imellem selv må bidrage, så godt som det nu er muligt.

Rigtig god weekend

4 kommentarer:

  1. Ser ud til at være en virkelig lækker artikel! Jeg kan også godt lide den slags boligreportager - så thumps up fordi I havde mod på det!

    SvarSlet
  2. Kære Fru Bach.
    Sikke en flot artikel, jeg har lige læst den i avisen. Tillykke med den, og tak for at du deler, både din glæde og gode ideer. Jeg er også vild med boligreportager.

    SvarSlet