Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 10. marts 2013

Tidligt forår i krukker

 
I starten af ugen blev jeg angrebet af forårskådhed og plantede et par zinkbeholdere til med søde forårsbebudere. Jeg har stillet dem på hver sin side af indkørslen og håber at de klarer sig igennem den hårde frost vi har haft de sidste par dage.
 
 

Her er det færdige resultat, som består af:

 
Yndige hvide hornvioler
 

En hvid julerose med masser af bristefærdige knopper
 

 
og skønne blomster

 
og en broget efeu i hver beholder


5 kommentarer:

 1. Hvor er de søde, ja der blev vi snydt med vejret..hvis det bliver ved kan det være du må have dem ind i drivhuset. Så de kan pynte igen når det bliver lidt lunere i vejret.

  Kh Linda

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Tror også du må have dem en tur i drivhuset, hvis det bliver -10 grader i denne uge, det ville da være en skam hvis de tog skade.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Dine 2 krukker er vel nok fine.Hvide juleroser er så skønne.
  Dejlig blog du har. Jeg har meldt mig som læser. kh Anne

  SvarSlet
 4. Jeg har haft hvide juleroser i vindueskarmen i et køligt værelse, der så den noget sølle ud. Nu er den plantet ud i en potte og har rettet sig vældigt op. Den er godt nok kun lige uden for hoveddøren, men den har det fint. Knopperne tørrede ind, så der er ingen blomster, jeg synes ellers, jeg var flittig med vandkanden.

  SvarSlet
 5. Jeg kom bare lige forbi.
  Hvor ser det godt ud.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet