Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

mandag den 1. april 2013

Livstegn

Der har været fuldstændig dødt her på bloggen de sidste 3 uger. For det første vi har været ramt af influenza, først måtte jeg bukke under og nu har Flemming være syg hele påsken. For det andet fordi der ikke sker ret meget i haven p.g.a. vejret. Jeg havde glædet mig til at påsken skulle være startskuddet til en ny havesæson, men sådan skulle det altså ikke være, eftersom alt er i vinterhi og frosten gør det umuligt at komme i jorden.

Dog har de sidste par dage budt på dejlig solskin og der har været skønt i drivhuset, så jeg har fået indrettet og fundet nogle af de ting frem, som har været gemt af vejen i ventetiden, indtil drivhuset var en realitet.

Her er lige nogle billeder fra drivhuset, der er godt nok ikke så frodigt endnu, men det skal nok komme:
Hvis I undrer jer over hvad der er i krukkerne med jord i, så er det et forsøg på at få mine løg, hyasinter og tulipaner, som aldrig kom i jorden ude i bedene, til alligevel at blomstre. Håber det lykkes.
Fortsat god 1. april til alle og lad os så få noget forår!

8 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være et dejligt stort drivhus du har og hvor er det hyggeligt indrettet.
  Håber du får held med løgene indenfor i drivhuset!
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
 2. Der ser dejligt ud i dit drivhus, det er fint pyntet op. Influenza er ikke rart, det tager lang tid at komme over. Vi havde det henover nytåret, det tog en måned at blive frisk igen. Håber det går hurtigere for jer.
  Vh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Åh hvor ser det dejligt ud i dit drivhus, skønt med et sted at nyde foråret, når nu det er så koldt.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.Der ser da rigtig hyggeligt ud i dit drivhus.
  Jeg har meldt mig som fast læser af din blog,og glæder mig til at følge dig.Nu er solen rigtig fremme,og den sidte sne er ved at forsvinde.Så er det bare at komme ud i vores haver og virke.Rigtig gode solskinsdage Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen. Ja, nu må foråret da være på vej, så vi kan komme igang med alle de skønne gøremål og projekter der venter i haven. Hilsen Dorthe

   Slet
 5. Dejligt med et drivhus der kan forlænge udendørs sæsonen i begge ender. :-)

  SvarSlet
 6. Der ser rigtig dejligt ud i dit drivhus. Alt det grønne kommer jo inden længe.

  Tak for din hilsen på min blog. Jeg har netop meldt mig som fast læser af din blog - Den ser spændende ud og her vil jeg gerne læse mere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har meldt dig som fast læser, velkommen. Håber snart vi får gang i havesæsonen, så der bliver noget mere at skrive om her på bloggen. Hilsen Dorthe

   Slet