Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

tirsdag den 1. april 2014

Rhodo'er

Jeg er så glad for mit surbundsbed og jeg kan allerede nu se at det er alt for lille. Jeg skal have mange flere surbundsplanter og især rhododendron.

Jeg har fået købt nogle stykker, og jeg er vild med dem, men det ærgrer mig bare, at jeg ikke har været god til at holde styr på navnene. Nogle af planteskiltene er pist forsvundet og nogle er falmet, så skriften er ulæselig.


Rhododendron "Jens Jørgen Sørensen" Makinoi arts-hybrid.
 


Rhododendron Yak. "Schneekissen"


Rhododendron "Moerheims Pink"
 


Skiophytum


??? 


???


???


???


???


???
 
Ja, som det fremgår er det noget skidt med navnene. Måske nogle af jer kan genkende planterne og hjælpe mig med navnene. Det ville jeg blive utrolig glad for.

2 kommentarer:

 1. Navnene kan jeg ikke hjælpe med, måske Fru Høneballe kan, hun er den jeg kender der ved mest om rhododendron. Men at bedet er for lille, kan Flemming helt sikkert fikse :-)

  SvarSlet
 2. Ja hvis du vil til at samle på rhodoer, må du gemme skiltene. Jeg kan desværre kun hjælpe dig med den sidste. Jeg tror, det er Oreotrephes, den ligner i hvert fald.
  Resten er umuligt for mig at sætte navn på.
  Har du ikke lyst til at komme til blogtræf d. 24.5. her hos mig, så blomstrer rigtig mange af mine rhodoer.
  Du må have et større bed og flere rhodoer :)

  SvarSlet