Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

mandag den 31. marts 2014

Maskinkraft

Flemming er igang med sin store maskine. Hvis der er noget han elsker, så er det simpelthen at håndtere den store rendegraver, som er hans trofaste arbejdskammerat i dagligdagen.

Idag kommer det haven tilgode, for han har fået fat i jord og er nu igang med at jævne ud i det sydvestlige hjørne af grunden. Her har vi stadig et hængeparti. Der manglede jord, så hjørnet kunne blive hævet op i niveau med resten af grunden og så skal der sås græs.


Efter et par timers arbejde ser hjørnet nu sådan ud.

Med lidt helt kan vi måske så græs i næste weekend. Det bliver godt at få det gjort og det vil betyde meget for havens udtryk, at det bliver gjort færdigt. Derefter skal der plantes den resterende portion hækplanter, så hækken når hele vejen rundt om grunden.

2 kommentarer:

  1. Så det lige live, nu jeg kørte på arbejde, at der var blevet ordnet så fint. Det bliver dejligt at få det hjørne færdigt også. Det er dejligt med store maskiner til det grove arbejde.

    SvarSlet
  2. Det er altid dejligt at få styr på hængepartierne, og slet ikke så tosset, når manden endda synes arbejdet er sjovt :-)

    SvarSlet