Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

onsdag den 23. januar 2013

Jeg er svag

Ja, som overskriften angiver, så er jeg frygtelig svag overfor fristelser, især når det har med haven at gøre.
Denne gang måtte jeg give efter for fristelsen og bestille en mængde skønne staudefrø fra Albinus Frø og allerede et par dage efter modtog jeg så en lille pakke med disse små frøposer:


Så nu skal jeg i gang med at så. Jeg har ikke meget erfaring med at så stauder og 2-årige, men det skal da prøves. Sikke et blomsterflor det kan ende med....uh, forventningens glæde!


3 kommentarer:

 1. Det er nogle dejlige planter du får der. Så at der bla. er en pose kæmpeverbena, dem skal du så nu og så sætte ud så de får frost, ellers vil de ikke spire. Jeg såede også nogle hvide lupiner sidste år og de fleste nåede at komme med en enkelt blomst. De skulle jo i den hvide have :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Sikke nogle smukke planter du får, jeg kan se der er flere af de toårige, jeg lige har bestilt som Stauder.

  Kempeverbena er så smuk, jeg troede bare man skulle så den senere..godt vi har hinanden herinde i blogland.

  SvarSlet
 3. Kære Dorthe,

  Sikke en masse spændende frø du viser os her. Det er rigtigt som Anette skriver, selvom jeg såede mine allerede i oktober. Akelejer kan man også så nu, så spirer de når der kommer en smule lune i vejret. Ligesådan med mange af de andre - men det ved du selvfølgelig allerede! Det er så nemt at klikke rundt på Albinus Frø´s hjemmeside.

  Lune hilsener fra det nordfynske,
  Mathias

  Forresten. Tak for en både hyggelig og inspirerende blog. Entusiastisk ikke mindst! Jeg glæder mig til at følge dig.

  SvarSlet