Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

tirsdag den 1. januar 2013

Status

Når man starter en ny have helt fra bunden, virker det nogle gange som om man ikke kommer nogen vegne. Derfor har jeg idag behov for at se tilbage på året der er gået og se hvad vi egentlig har fået udrettet her på matriklen:

Drivhuspladsen startede året med blot at være en græsplæne, men her er det foreløbige resultat:

I det nordvestlige hjørne af grunden startede vi også med den bare jord og er nu endt med foreløbig et skur, som gerne skulle fortsætte i en overdækket terrasse i løbet af 2013:Endelig er der blevet lavet 2 nye bede og der er blevet plantet i de bede jeg havde fået gravet ud i 2011:Status må altså være, at der er sket en del i 2012, så vi er godt på vej. Vi har netop lavet en liste over de projekter vi gerne vil have gennemført i 2013 og der er nok at gå igang med,  men det er jo bare skønt at kunne få realiseret nogle af vores drømme og vi glæder os til at se resultaterne. Godt Nytår.

7 kommentarer:

 1. Godt nyt haveår til dig og dine Dorthe. Rom blev ikke bygget på en dag og det gør en have heller ikke. Det er jo netop det der gør en have spændende at der altid er en eller anden form for udvikling. Synes at det er mange og skønne ting i fik lavet i 2012, og de kan jo virkelig nydes i år. Er helt vild med din drivhushave med højbedene og siddeplads, så det kan nydes på første række :-)
  Glæder mig til at se hvad der fortsat sker i din have.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 2. Rigtigt godt nytår til dig og dine ;O). Jeg kan godt forstå hvis tålmodigheden let kan slippe op når en helt ny have skal skabes. Men jeg syntes i har fået startet rigtigt godt og det bliver spændende at følge endnu et år i haven ;O)

  SvarSlet
 3. Tusind tak for jeres dejlige og positive kommentarer. Det varmer og giver blod på tanden i forhold til det videre arbejde med at skabe drømmehaven.

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe
  Velkommen i blogland, det er et flot drivhus, du har fået dig.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 5. Det ser da bestemt ikke ud til, at i har lligget på den lade side! Superflot det i har fået lavet. Det ser rigtig godt ud. Specielt kan jeg godt li' drivhusdelen af haven.

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe

  Hvor kan jeg godt følge dig, jeg er selv "nyhaveejer" og syntes ikke der var sket det store.

  Men da jeg lavede min blog og begynte at lægge billeder ind, kunne jeg se der var sket en masse.

  Super ide med at få skrevet de kommende projeter ned, den vil jeg benytte mig af, indtil videre er de kun inde i mine tanker.

  Glade Hilsner fra Linda

  SvarSlet
 7. Jeg kommer lige med en kommentar mere..;-)

  Ved du at man skal ind og skrive en kode hvergang man ligger en kommentar til dig..det er lidt besværligt..;-)

  SvarSlet