Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

mandag den 28. oktober 2013

Færdigt arbejde

Vil lige vise, at Flemming er blevet færdig med den nye runde plads midt i græsplænen. I regn og rusk fik han lagt de sidste chaussesten i lørdags.

Nu er det projekt så sat på stand by og vi må vente med fortsættelsen til foråret.Ud over haveprojektet har Molly også fyldt en del i de sidste 2 uger. Hun er nemlig blevet opereret. Hun fik en skade i foråret, som hun ikke rigtig kunne komme over. Faktisk synes vi det blev værre og værre med hende. Hun haltede på det ene bagben, så vi måtte have kigget på hende. En røntgenundersøgelse viste, at hun havde revet sit korsbånd over og hendes lille knæskald sad mere eller mindre permanent på indersiden af knæet. Operation var uundgåeligt.


Nu har hun så fået repareret korsbåndet og er ved at komme ovenpå igen. Vi var til tjek i fredags og det ser fint ud. Vi må så småt begynde at gå små ture med hende igen.Hun er heldigvis en lille sej hund, så det skal nok blive godt igen.

3 kommentarer:

 1. Hej Bente, din runde plet i din have vil jeg tro du enormt glæder dig til at tage i brug næste år - godt gået af din mand.Åhh Molly er da en sød hund, hun skal lige igennem den sygdomsperiode, men kan se hun pryder da godt der hvor hun ligger..tak for kikket ind hos dig.Hav en god aften..mvh. Grethe. plateauet-haveliv

  SvarSlet
 2. Rart for jer, at de sten blev lagt før vinteren :-)
  Hvor ser jeres lille Molly kær ud, men stakkels hende, godt benet blev ordnet, for det andet må da have gjort ondt at gå rundt med.

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring med din søde Molly :-) Hun ligner vores Lucky som døde for to år siden. Han havde et skønt liv og blev 13½, men jeg kom godt nok til at savne ham, da jeg så din Molly.

  SvarSlet