Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 13. oktober 2013

Nyt projekt

Ja, så er manden min igang igen, med at føre et af mine projekter ud i livet.

Vi har jo en "enorm" græsplæne og det skal der gøres noget ved. Så Flemming trak igår i arbejdstøjet og gav sig til at fjerne græstørv, for at lave plads til en rund plads midt i græsplænen. Pladsen skal belægges med chaussèsten og så skal der være bede hele vejen rundt om, dog sådan at der skal være 4 pergolaoverdækkede stier, der går ind til pladsen.

Her er han halvvejs i gravearbejdet. Pladsen har som udgangspunkt en diameter på 4 meter, men det afhænger af hvor langt chaussèstenene rækker.


Her har vi så stenbunken, som skal blive til belægning på den runde plads.


Gravearbejdet fuldført.


Så er belægningen påbegyndt. Jeg synes det tegner rigtig godt.


Pladsen er placeret lige midt for huset, så den kommer til at danne midte i haven og der bliver et langt kig ned gennem haven oppe fra terressen. Tror I ikke det bliver godt?

8 kommentarer:

 1. Jo, det gør jeg i hvert fald. Den store græsplæne skriger jo ligefrem på nogle lækre bede.

  SvarSlet
 2. Det bliver rigtig godt! Det er vigtigt med lange kig i en have, hvis man har mulighed for at lave det!

  SvarSlet
 3. Helt sikkert en god idé. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 4. Det bliver da helt fantastisk.

  Vi har også en bunke sten liggende - faktisk to.. Og jeg er gift med en brolægger, men synes ikke rigtig stenene kommer videre her på matriklen. Dejligt at se jeres, for så kan jeg forestille mig hvordan det kommer til at se ud her hjemme hos os - engang :o)

  Ej, må ikke klage over han har masser af arbejde i firmaet og ikke kan nå det her hjemme.. Men alligevel ;o)

  Thumps up herfra :o)

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe.Det bliver da superflot med det runde bed........og så med pergola.
  Er selv så glad for den lille jeg fik i foråret.
  Vi pisker jo vores mænd rundt til opgaver i haven......men jeg er sikker på at de synes det er blevet rigtig flot når det hele står færdigt.
  Er rigtig spændt på at se bedet når det står færdigt.God dag Jette

  SvarSlet
 6. Det kan da kun blive super godt. Glæder mig til at se fortsættelsen :-)

  SvarSlet
 7. Nu skal du høre noget sjovt. Da jeg kørte på arbejde her til middag i dag, kørte jeg som sædvanligt igennem Mejrup og så at der var nogen der var ved at lægge sten i en cirkel ud mod vejen. Bag ved var den fineste pigstensbelægning, med en bænk og et par lanterner. Tænkte at det lignede godt nok Fru Bachs..... PLING så faldt tiøren. Det var jo Fru Bachs have, kunne pludselig genkende huset, stakittet og det store drivhus. Så nu ved jeg hvor du bor :-)
  Kærlig hilsen Fru Pedersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha, ha, ja vi bor jo lige ud til en meget befærdet vej, så der er mange der ved hvor vi bor og som jævnligt kører forbi. Det afstedkommer også en del kommentarer fra forbipasserende i forhold til de projekter vi er igang med. Hilsen Dorthe :-)

   Slet