Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

tirsdag den 27. maj 2014

Jeg har arvet

Der er ingen tvivl om, at det er min mor jeg har arvet min havepassion fra. Det er en arv jeg er dybt taknemmelig for og som gør at jeg dagligt glædes over alt det der sker i haven.

I aften har jeg været på rundtur i min mors have og taget lidt billeder, som jeg synes I skal se, så kan I jo selv vurdere om ikke den er god nok, den med arven.

Min mors have er en ca. 2600 kvm. stor landbohave, hvor der er alverdens forskellige buske, træer, stauder, roser, rhododendron og alt hvad hjertet i øvrigt kan begære.

Det er et kæmpe arbejde at vedligeholde sådan en stor have og jeg har altid sagt, at så meget jord skulle jeg aldrig have, for det ville jeg ikke kunne holde. Men ak, nu har jeg rodet mig ud i en endnu større have og jeg kæmper med at få tid til alt det jeg gerne vil have gjort. Men trods alt er jeg dybt taknemmelig for arven, mor :-)

8 kommentarer:

 1. Jo... den er da vist god nok.
  Er det ikke sjovt som ens haveinteresse vokser og vokser med alderen? Du skal nok få det optimale ud af din plet på jord også.

  SvarSlet
 2. Jo, din mor har en skøn have!

  SvarSlet
 3. Ingen tvivl om det, dejlig have din mor har, og en dejlig arv, men det er svært at nå så stor en have, man er hele tiden bagefter. Det ser det nu ikke ud til at din mor er :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, desværre føles det altid som om man er bagefter. Jeg tror jeg vil arbejde på at vende det om og i stedet få en følelse af, at det er godt jeg trods alt når alt det jeg gør. Hilsen Dorthe

   Slet
 4. Ja det er jo det med at æblet ikke falder langt fra stammen ;-) Men det er da ikke den værste arv at tage med sig, og I kan begge fremvise nogle flotte haver. Tak for kigget!

  SvarSlet
 5. Din have er i hvert fald smuk. Om der er arv med ind over, kan udenforstående nok ikke afgøre; men du er jo ikke i tvivl.

  SvarSlet
 6. Kære fru Bach
  Til lykke med din arv. Det ser ud til, at du tager rigtig godt vare på den.
  Min haveinteresse har båret mig igennem nogle svære stunder i mit liv og mange lykkelige naturligvis, og jeg er dybt taknemmelig for, at min Mormor lagde spiren til den tilbage i 1940erne. For min Mor derimod var haven en plage, og min datter så længe ud til at slægte hende på, men nu, hvor hun snart fylder halvtreds, skal jeg love for, at hun indhenter det forsømte. Hun bor i det sydlige Florida, og jeg har i en halv snes år gjort, hvad jeg kunne for at skubbe på, bl.a. ved hjælp af spændende og for os helt anderledes planteindkøb, så i dag har 'vi' en skøn subtropisk have dernede og en gammel vild sommerhushave her i Danmark.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Tak for turen i din mors have. Kan se at hun er rigtig glad for den. Det er en dejlig arv at modtage, der giver anledning til så meget glæde og lykkelige stunder.

  SvarSlet