Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

torsdag den 29. maj 2014

Kender i denne?

 
For et par år siden købte jeg denne skønne bunddækkeplante med lyserøde blomster. Den breder sig villigt og sidste år delte jeg den i flere, så nu har jeg efterhånden en del eksemplarer. Jeg er helt vild med den, men problemet er at jeg ikke kan huske hvad den hedder og navneskiltet er pist forsvundet. Jeg synes det ligner en art krybende læbeløs, men er i tvivl. Er der mon nogen der kan hjælpe med navnet?

 


3 kommentarer:

 1. Jeg er helt sikker på det er en læbeløs. Både når man ser bladene, men også den måde blomstestænglerne ligesom rejser sig på. Jeg har selv en rødbladet læbeløs, som jeg også er rigtig glad for. Den taber ikke bladene om vinteren, breder sig villigt og så er bierne rigtig glade for blomsterne.
  Hilsen
  Birgit M.

  SvarSlet
 2. Ja, det ligner en læbeløs, selvom mine har blå blomster og mørke blade. Den breder sig flittigt.

  SvarSlet
 3. Jeg må medgive de andre, at den ligner læbeløs, jeg synes godt nok, at min mørkbladede breder sig uhæmmet, det er jeg ikke så vild med.

  SvarSlet