Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

torsdag den 19. juni 2014

Spiselig have

 
Det overrasker mig, hvor stor en glæde det er for mig, at kunne gå ud og høste spiselige afgrøder i min have. Mine højbede bugner og vi spiser rucula og radisser næsten hver dag. Salaten er jeg også begyndt og høste af og så har vi lige nu masser af dejlige røde og søde jordbær.
 


Som I kan se kommer der også frugter, både æbler og pærer på de espalierede frugttræer. Det bliver spændende at smage frugt af egen avl.

Desværre fik jeg aldrig bagt den rabarbertærte jeg havde planer om og nu er det løb vist kørt for i år. Istedet har jeg i lørdags brugt rabarberblade til støbning af fuglebade i beton.

4 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Ja det er stærkt vanedannede at have spiselige afgrøder i haven, men er det ikke en dejlig afhængighed ;)

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.Har også selv en dejlig køkken og bærhave............hvor jeg dyrker alt det vi har brug for.Og drivhuset rummer jo også dejlige tomater-agurker og chilli.
  Kan se at dine højbede ligner mine sorte.
  God dag Jette

  SvarSlet
 3. I'd like to thank you for the efforts you've put in penning this blog.
  I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now ;)

  Also visit my web page: złomowanie samochodu Bytom

  SvarSlet
 4. Det er så skønt at kunne høste direkte i haven. Her har vi primært bær og frugt, men 3 mindre højbede giver også en smule. En stor glæde også for børnene at se planternes cyklus. Vækker deres nysgerrighed og mod på at smage nye ting, som da de blandt andet fik en stærk trang til grønkål. Den var ikke kommet uden at de havde kunnet spise direkte fra planterne. Så spiselige afgrøder give både mening, mod og smukke haveoplevelser, så de er forhåbentlig kommet for at blive - også i din have:0)

  Mange havehilsner fra Katinka

  SvarSlet