Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

fredag den 28. juni 2013

Drivhuspladsen

 
Jeg sidder og tænker over, hvorfor det pludselig er så lang tid siden jeg har fået lavet et indlæg på bloggen. Det skyldes til dels vejret. Det våde vejr gør at ukrudtet har fået turbo på, så jeg synes meget af min tid i haven lige nu går med at holde ukrudtet i skak. Det skyldes til dels også travlhed på jobbet. Men nu har jeg en uges fri og så skal jeg i haven.
 
 
Her ser I nogle billeder af drivhuspladsen. Den er vi altså rigtig glade for. Der er allerede blevet grillet en del gange og fordelen er at vi kan trække ind i drivhuset, hvis det bliver for koldt, eller det begynder at regne. En af de ting jeg skal bruge den næste uge på, er at få malet stakittet og så skal jeg videre med det nye bed.

Jeg har jo været så letsindig at købe nogle planter i gyldne og orange farver. Det kræver et nyt bed, som Flemming er ved at grave ud til. Det skal I nok se mere til i løbet af ugen.


Fortsat rigtig god weekend :-)

7 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Hvor ser det skønt ud ved drivhuspladsen, tænk det kun er et år siden det blev lavet ;o) .
  Ja det fugtige vejr sætter godt gang i ukrudet, og holder os godt beskæftiget. Glæder mig til at se dit nye bed i aktion ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Ja, nogle gange er det godt at minde sig selv om, at der egentlig er sket en del i haven det sidste år. Nu håber vi på lidt mindre regn i næste uge, så jeg kan komme videre med mine projekter. Hilsen Dorthe

   Slet
 2. Ja drivhuspladsen er rigtig fin. Gule og orange planter kræver et nyt bed, så godt manden vil grave ud til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, et nyt bed må der til og jeg er så glad for, at jeg har en mand, der gider give en hjælpende hånd med havearbejdet. Hilsen Dorthe

   Slet
 3. Ja der er virkeligt dejligt på jeres drivhusplads. Skønt med sådan et sted der kan bruges uanset vejret. Det bliver spændende med det nye bed :-) Rigtig god ferie til dig, husk nu at slappe lidt af og nyd din dejlige have.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Det er vigtigt, at huske også at nyde haven, men det synes jeg nu også vi er gode til.

   Slet
 4. Hej Dorthe.
  Tak for kikket ind hos dig og der er hygligt at være. Kan se dit drivhus i fin harmoni med jeres slap a sted..dig må jeg følge.
  God sommer .
  plateauet-haveliv

  SvarSlet