Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 2. juni 2013

Min gule magnolia

Min smukke gule magnolia blomstrer med 12-15 blomster. Jeg er bare så glad for at jeg fik den købt sidste forår. Den står i det gule bed, lidt beskyttet for vind og vejr og der har den det heldigvis rigtig godt.

3 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.Kan godt forstå at du er glad for din gule magnolia.....den er da smuk.Min Susan har også stadig blomster,,,,,se mit indlæg.Rigtig god søndag Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Din Susan er også smuk. Jeg havde også en Susan i min gamle have. Den var enestående smuk og utrolig blomsterrig, men desværre for stor til at flytte. Jeg må ønske mig en ny.

   Slet
 2. Hej Dorthe
  Du er heldig, at din magnolie blomstrer året efter. Jeg købte også en gul magnolie for 3-4 år siden, den blomstrer først rigtigt i år og kun med 8 blomster, så det er flot med så mange på din. Samme sted og samme år købte jeg en anden, den har ikke blomstret endnu. Har du navnet på din? Hvor er den købt?

  SvarSlet