Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 16. juni 2013

Nyt om surbundsbedet

I denne weekend har jeg fået flyttet rundt på planterne i surbundsbedet, så de nu har fået en blivende plads og det har givet et mere harmonisk udseende i bedet synes jeg.
 


Der er stadig nogle af planterne, der ser ynkelige ud ovenpå den hårde vinter, men jeg er stadig fortrøstningsfuld. Desværre måtte jeg grave mit smukke brogede tulipantræ op og sende det på genbrugspladsen. Det overlevede ikke vinteren. ØV!

Det eneste der mangler nu er nogle sække spagnum. Vi købte godt nok 5 sække igår, men de slog altså ikke til.


Flemming har også været flittig. Han har lagt pigstem omkring vores "husnummersten" og fået malet husnumret sort. Det er blevet rigtig fint.

2 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Bedet er blevet fint, vi planter aldrig i ren spagnum, det bliver alt for tørt. Vi graver et hul, putter spagnum i og blander med jord, så gror det fint med hjælp af tre gange gødning i løbet af foråret. Den spagnum vi bruger er lys og knoldet, det er den bedste til rhodoer.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth tak for de gode råd. Det er da også billigere at blande jord og spagnum, så det vil jeg gøre. Hilsen Dorthe

   Slet