Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

torsdag den 5. september 2013

Dristighed

På IGS Hamburg var der forskellige eksempler på dristighed f.eks. i farvesammensætningerne i bede og krukker. Der var mange totalt overvældende store og frodige bede, hvor man uden videre blandede f.eks. gul, orange og rosa.


Der var også mange af bedene, hvor der blev brugt græsser mellem sommerblomsterne. Det var rigtig fint og gav en god effekt.


Bedene var kæmpemæssige. De var utrolig velplejede. Alt vissent var klippet væk, så de fremstod friske og frodige.


Her er virkelig et eksempel på dristig farvesammensætning. Hvad siger I til purpur, gul og orange, og så lige en lilla i baggrunden?


Her er der igen en blanding af orange, lilla og rosa.


Her er der brugt smukke røde grønkålsplanter i skøn forening med lilla. Meget inspirerende.

3 kommentarer:

 1. Lige dristigt nok efter min smag :) det er for vildt.

  SvarSlet
 2. Dristigt er vist det korrekte ord. De sidste to billeder ser flotte ud i mine øjne, men de andre er klart for spraglede til mig. Det må alligevel have været en stor oplevelse at gæste udstillingen.

  SvarSlet
 3. Der er sandelig noget "skald" på de bede,........... ved ikke helt hvad jeg skal mene..... Tror ikke det bliver sådan mine kommende bede skal se ud.

  Sjovt med farvesammensætningen, jeg har lært at lyserødt er det eneste man ikke skal sætte sammen med gul og orange, og hvad ser jeg så her ;-) Alt er tilladt. Dristigt, provokerende, spændende....er det mon fremtidens blomster- og farvesammensætning vi ser her.

  SvarSlet