Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

lørdag den 7. september 2013

Plantemarked

Idag har jeg været til det årlige plantemarked på Landbrugsskolen Lægården i Holstebro. Vejret var perfekt, der var mange mennesker og der blev udvekslet planter og erfaringer.

Jeg lod mig friste af en orange solhat, samt 2 træer, en rødbladet søjlehyld og en rødbladet trompetkrone.


Solhatten er allerede plantet i havens nyeste bed, som jeg startede på for et par måneder siden. Det er stadig lidt bart, men det går den rigtige vej. Bedet ser idag sådan ud:


Indtil videre består beplantningen af bl.a. papirbarkløn, buksbumkugler, Alunrod, 3 roser, 2 solhatte, røllike "Terracotta", dagliljer, vortemælk og kongelys. Her er nogle af planterne:
 


5 kommentarer:

 1. Fint køb du har gjort. Til at begynde med ser et nyt bed lidt bart ud, men det varer som regel ikke længe, allerede næste år vil det være meget bedre.

  SvarSlet
 2. Der var jeg også, men jeg så dig slet ikke, det var da en skam. Fine planter du kom hjem med. Det er altid spændende hvad der er på markedet :-)
  I morgen er der plantemarked ved Flamingo naturpark, det er vestjydsk kreds der afholder det, fra kl. 13.
  Kærlig hilsen Fru Pedersen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Jeg tror faktisk jeg så ryggen af dig. Du var på vej væk med favnen fuld af floks. Kan det passe?
   Idag har jeg desværre ikke haft tid til plantemarked. Nogle gange må andre gøremål desværre også prioriteres og jeg har vist brugt mit havebudget for denne weekend. Håber plantemarkedet ved Flamingo park var godt besøgt. Hilsen Dorthe

   Slet
 3. Hej
  Dit bed ser fint ud. Det skal nok blive mere tæt. Hos mig bliver bedene stoppet med mange blomster og buske, så slipper jeg for så meget ukrudt. Dejlig Solhat du har købt. Jeg fik fat i en creme hvid i går.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne. Det er også min ambition at fylde bedene fuldstændig ud med planter, så jeg undgår at skulle luge ukrudt helt så meget som jeg gør i øjeblikket. Det tager bare noget tid inden man opnår den fylde, Så indtil da må jeg se på bar jord, selvom jeg hellere vil se planter og frodighed. Solhat er en skøn plante, jeg har den efterhånden i flere farver og de er skønne allesammen. Hilsen Dorthe

   Slet