Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

søndag den 8. september 2013

Vokseværk

 
I august sidste år gravede jeg ud til mit lilla/violette bed. Det er det bageste, bananformede bed på billedet nedenfor.


Nu er der så sket det, at bedet har fået vokseværk. Igår efter plantemarkedet gik jeg igang med spaden og vupti var der gravet græs af, så formen på udvidelsen af bedet var tydelig.


Som det kan ses, er der jo græs nok at tage af og udvidelsen blev da også lidt større end jeg egentlig havde beregnet, men pyt, det skal nok blive godt.

 
 
Mit håb var så, at Flemming med rendegraveren kunne fjerne det meste af græsset. Vi bor jo på den tungeste lerjord, så opgaven med at fjerne græstørv kan godt tage pusten fra mig.
 
Og sørme om ikke min bøn blev hørt. Idag er græsset fjernet. Det tog under en halv time og hvis jeg skulle have gjort det selv, ville det have taget mig flere dage. I samme arbejdsgang blev der smidt et læs sand i bedet, så nu skal der fræses og så er der klar til plantning. Jeg kan næsten ikke vente.


9 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud. Og fint at rendegraveren kunne tage sig af det tungeste arbejde.

  SvarSlet
 2. Herligt med et nyt bed og med en rendegraver til det hårde arbejde.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det godt ud, dejligt du kunne få hjælp af rendegraveren ;o)
  Spændende at se hvad du vil plante ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.Det sr bare rigtig godt ud med udvidelsen af bedet.Og godt med lidt hjælp til græstørvene.Vi har lige været igennem det samme med vores nye bed.....har plantet det det til idag.
  God aften Jette

  SvarSlet
 5. Hvor er det spændende, hvad der kommer i det nye bed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, indtil videre har jeg et par hortensia Annabelle, samt 2 træer og så må det jo udvikle sig derfra. Men farveholdningen bliver de lilla, violette og hvide farver.

   Slet
 6. Kære Dorthe,
  Orvra! Sikke en masse blomster, buske og træer du nu har plads til. Er det ikke en rar følelse? Her i min ydmyge have står planterne efterhånden alt for tæt, så jeg spekulerer selv i nye bede ...
  Jeg glæder mig til at følge med i, hvad du finder på at plante :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathias
   Jo, du kan tro jeg glæder mig til at plante, men jeg glæder mig også til min nye have får noget mere volumen. En enkelt staude, busk eller rose syner ikke af så meget her i haven. Hilsen Dorthe

   Slet
 7. Jeg kom lige forbi.
  Hvor ser det godt ud.
  Tak for kigget.

  SvarSlet