Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

mandag den 20. maj 2013

Hosta

En fuldstændig uundværlig plante i haven er HOSTA. Jeg har haft rigtig mange hosta, men igen har flytningen været skyld i at en del af dem er blevet i den gamle have. Men nogle har jeg dog fået med og jeg glæder mig over dem hver dag. Især er de smukke lige nu hvor farvespillet træder så tydeligt frem.

Jeg har haft navn på de fleste, men fuglene har den uvane at flyve væk med planteskiltene. Kender i det? Nå, men nogle kan jeg huske navnene på og andre må jeg så undvære navnene på. De er smukke uanset hvad.

Her er lige et par eksempler fra haven idag.


"Spilt milk"
 


"El Nino"
 

"June"
 


Det er da en flot plante. For min skyld behøvede den ikke have blomster, de smukke blade er er nok i sig selv.2 kommentarer:

  1. Hej Dorthe.Sikke mange skønne hosta du har.Er også vild med den dejlige plante og har også rigtig mange forskellige.Men ikke så mange forskellige som dig.Det er en plante man kan sætte allevegne.God aften Jette

    SvarSlet