Velkommen til min blog

Velkommen.
Dejligt at du kiggede forbi. Håber du vil synes det er interessant at følge med i skabelsen af min drømmehave. Giv gerne din mening til kende med en kommentar.

onsdag den 29. maj 2013

Surbundsbed - mon det nogensinde bli´r til noget?

Fra min forrige have har jeg også medbragt nogle surbundsplanter. Det er rhododendron, primula, hortensia m.m. Det hele er i første omgang blevet parkeret i noget spagnum, på det sted hvor jeg skal have lavet et surbundsbed. Men mon jeg nogensinde får det ført ud i livet??? forhåbentlig.

Jeg drømmer om et stort og frodigt bed omkranset af marksten og med en stor blanding af diverse surbundsplanter. Lige nu ser det dog noget trøstesløst ud, for vinteren har været hård ved planterne og nogle af dem er simpelthen gået til. 
Som det fremgår, er det bestemt ikke noget smukt syn på nuværende tidspunkt, men forhåbentlig kan jeg snart vise billeder af bedet, hvor det er i "bedring".

2 kommentarer:

  1. Det bliver spændende, men der går nok et par år inden det kommer til ar fylde. Det var da dejligt at du havde planter med fra din gamle have. Det er dyrt hvis alt skal købes igen. Det er også rart med de gode gammelkendte.

    SvarSlet
  2. Det er gået hårdest udover de japanske azalier i vinter, mine var også ilde tilredt, men nu er de ved at komme sig.
    Krydser fingre for dine og dit nye bed.

    SvarSlet